Het materiaal van de barfzak:

- 2021-06-30-

Gecoat papier, gecoat met een laag siliconenolie (van het middel) op de PET, PE-folie is gecoat papier, gecoat papier is over het algemeen enkelzijdig, de verschillende formule van de sterkte van de verschillende, het instrument test cacao gemeten de graad van het type, zoals 15G, 25G tot 80G bereik, hoe kleiner de waarde van de kracht is klein, integendeel, is groot (of: gewicht). Handmatige testgewichtsmethode is: neem hetzelfde gompapier, verdeeld in verschillende delen van dezelfde grootte, neem een ​​paar verschillende drenkpapier en lijm ze aan elkaar, oefen dezelfde druk uit, met de hand om te testen, voel voorzichtig het gewicht van de spanning. De kracht van de peeling is het gewicht van de release, en het tegenovergestelde is licht. Daarom moet volgens de bovenstaande uitleg het verschil tussen de PET-beschermfolie van gecoat papier en de PET-beschermfolie van bedekt lossingspapier op het onderste papier zitten. Een daarvan is een PET-drager, een is een papieren drager. Als de vormparameters zeker zijn, worden de twee verschillen weerspiegeld in het stanseffect.

Enkelzijdig gecoat papier heeft melkwit enkelzijdig PE gecoat papier, lichtgeel enkelzijdig PE gecoat papier, wit kunstleer enkelzijdig gecoat papier, geel kunstleer enkelzijdig gecoat papier, donkerblauw enkelzijdig gecoat papiergewicht van 28-260 gram, alleen voor diagnose en behandeling, voedsel, waterdicht, waterdicht, verpakking, het maken van verpakkingszakken en ander gecoat papier is een polymeermateriaal dat is gecoat met plastic grondstoffen op het oppervlak van het papiertype volgens de stroomgietmachine. De belangrijkste kenmerken van dit polymeermateriaal zijn oliebestendigheid, waterbestendigheid (relatief) en heet smelten. Verschillende hoofdtoepassingen voor verschillende eigenschappen: bij het verpakken van hamburgers, vanwege de oliebestendigheid. KFC is 80 graden voedselolie gedurende tien minuten zonder olielekkage. Neem bij gebruik voor koperen papieren verpakkingen de waterdichte eigenschappen ervan. Neem bij gebruik in de verpakking van de volautomatische verpakkingsmachine de kenmerken van hotmelt. In 1979, Duitse wetenschappers voor onderzoek en ontwikkeling van het gebruik van filmproef thema-activiteiten won een speciale prijs in een internationale tentoonstelling, de film trok de algemene aandacht van iedereen. Met handgeweven polypropyleen of onderdruk polyzeen, wordt het oppervlak na een uniek verwerkingsproces bedekt met een dunne 0,04 cm dikke hogedruk polyzeen elektrostatische film en wordt vervolgens een film.

Gecoat papier, ook wel bekend als: PE-gecoat papier, PE-gecoat papier, enkel geplastificeerd papier, dubbel geplastificeerd papier, waterdicht gecoat papier, waterdicht gecoat papier, PE-papier, gecoat papier, gecoat papier soorten zijn onderverdeeld in: enkelvoudig geplastificeerd papier en dubbel geplastificeerd papier, enkel geplastificeerd papier: mensen ook bekend als beide zijden van het filmpapier, omdat het beide zijden van de film is, is ook een plastic grondstof, dus ze zullen ook het filmpapier noemen voor enkele plastic film papier. Dubbel geplastificeerd papier: we noemen het ook wel dubbelzijdig gecoat papier, omdat het allemaal aan beide kanten gecoat is, het zijn allemaal gecoate PE plastic grondstoffen, we zullen het ook dubbel geplastificeerd papier noemen. Filmpapier: zit in alle soorten zakken in het geval van dooskarton in alle soorten zakken zal smelten op de PE-plastic grondstoffen, giet gelijkmatig lijm op het papieroppervlak, wat resulteert in papierlaminering, in vergelijking met gewoon papier, drenk de membraanpapier is waterdicht, voorkomt olie, enz., en PE-kunststofgrondstoffen zijn een vezelachtig materiaal, zoals olie, waterdicht, kan smeltlijm zijn, maar wanneer het in verschillende productie- en productie-industrieën wordt gebruikt, heeft het verschillende kenmerken. Wanneer het wordt gebruikt in de voedingsindustrie, neemt het automatisch zijn oliebestendige eigenschappen aan. Wanneer het wordt gebruikt voor het verpakken van gecoat papier, neemt het zijn waterdichte eigenschappen aan. Iedereen die het papier onder de knie heeft, is samengesteld uit ligninevezel, de wateropname is sterk, daarom was iedereen die vochtig papier kreeg ook bang, en gebruik de PE-plastic filmmachine smeltlijm en het papieroppervlak gelijkmatig, na het veroorzaken van een dunne laag plastic film, vanwege aan de hotmelt in het oppervlak van het papier, papier en PE-film kan worden gecombineerd met de sterke is niet gemakkelijk op te lossen, en het hele productieproces maakt geen gebruik van hotmelt-analyse chemisch oplosmiddel gedurende het hele proces, zeer ecologische milieubescherming, en in de tweede helft van de productie en verpakking is er geen lijm nodig, direct met deze laag PE-folie, onder de hotmelt afdichting.