Jinan Meichen Packing Co., Ltd. is gevestigd in de stad Jinan in de provincie Shandong. Ons bedrijf heeft een oppervlakte van 20.000 vierkante meter. We zijn bezig met de productie van verschillende wegwerppapierproducten, zoals luchtziektezakken, verpakkingszakken voor voedsel, papieren toiletbrilhoezen, ziekenhuisbedden, papieren bekers, papieren servies, gekleurde servetten en luchtgelegd papier. De meeste van onze producten worden goed verkocht in Hong Kong, de VS, Japan, het VK en Singapore.


We hebben automatische machines geïntroduceerd voor zakken met gesloten bodem, geautomatiseerde machines voor het maken van zakken voor warm snijden en warmsluiten en stansmachines die het meest geavanceerd zijn in dezelfde sector in China.


Alle producten gebruiken niet-verontreinigde inkt op waterbasis en geavanceerde flexibele printtechnologie. Met de mogelijkheid om monsters te maken voor onafhankelijk ontwerp en ontwikkeling, biedt ons bedrijf bevredigende producten voor klanten om aan hun speciale vereisten in binnen- en buitenland te voldoen.


De combinatie van een serieuze professionele houding en een reeks geavanceerde hoogwaardige productietechnologie behouden de leidende positie van onze producten. Constante technologische uitwisseling en onmiddellijke zelfverbetering stellen onze producten in staat om te voldoen aan de nieuwste eisen van de moderne markt. Standaard en strikte kwaliteitscontrole stelt de kwaliteit voor klanten gerust. Producten van superieure kwaliteit en complete after-services zorgen ervoor dat het verkoopvolume in binnen- en buitenland voortdurend toeneemt en een gunstig imago voor ons bedrijf vestigt.


In de toekomstige ontwikkeling zal ons bedrijf voortdurend nieuwe technologie introduceren en nieuwe markten onderzoeken om aan verschillende eisen van de klanten en consumenten te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.